Alhaiset pääsivät sisälle nukkumaan - Ylhäisten hyväntekeväisyystempaus onnistui

Ylhäisten Heidi, Mia ja Miikka pitivät keppihevosesityksen alhaisille. Kuva: © Nelonen Media.
Ylhäisten Heidi, Mia ja Miikka pitivät keppihevosesityksen alhaisille. Kuva: © Nelonen Media.

Big Brother antoi ylhäisille asukkaille tehdä hyväntekeväisyyttä alhaisille suorittamalla tehtävän. Onnistuneella hyväntekeväisyystempauksella alhaiset saisivat siirtyä takaisin nukkumaan sisälle.

Alhaisten asukkaiden asuinolosuhteita heikennettiin sunnuntain häädön jälkeen, kun Big Brother määräsi nukkumaan tulevat yöt ulkona. Tiistaina Big Brother antoi ylhäisille asukkaille mahdollisuuden palauttaa alhaisten nukkumapaikka takaisin sisälle.

Ylhäiset saivat halutessaan suorittaa hyväntekeväisyystempauksen, jonka aiheeksi Big Brother oli valinnut keppihevosesityksen. Esityksen minimikesto oli tunti, jotta alhaiset pääsisivät nukkumaan sisälle ja lisäksi esityksen piti olla viihdyttävä. Ylhäiset toteuttivat esityksen lyhyellä suunnittelulla joka venähti varmuuden vuoksi yli puolitoistatuntiseksi. Alhaiset asukkaat saivat arvioida esityksen pituutta.

Keppihevosesitys lähti hieman kankeasti liikkeelle, mutta lopulta esitys piti sisällään hauskoja elementtejä. Esitykseen nolaamistaan peläten suhtautunut Miikkakin eläytyi hyvin esiintymään, vaikka pitkittyessään alkoi olla jo vaikea keksiä uusia juttuja. Kun aikaa oli mennyt yli 1,5 tuntia, ylhäiset asukkaat uskaltautuivat lopettamaan esityksen kysyttyään ajan kulusta alhaisilta.

Miikkakin innostui keppihevostelemaan. Kuva: © Nelonen Media.
Miikkakin innostui keppihevostelemaan. Kuva: © Nelonen Media.

Heti esityksen päätyttyä Big Brother kehui ylhäisten keppihevosesitystä viihdyttäväksi ja piti myös sen pituutta riittävänä. Big Brother ilmoitti hyväntekeväisyystempauksen onnistuneeksi ja alhaiset asukkaat pääsivät tulevaksi yöksi nukkumaan takaisin taloon.

Alhaiset asukkaat olivat luonnollisesti onnellisia ja kiitollisia ylhäisille asukkaille. Ylhäisten Miikka totesi, että tietenkin he suostuivat tähän tehtävään. Alhaiset pitivät myös näkemästään ja kiittelivät ylhäisten hyvää asennetta ja mielikuvitusta esityksen suhteen. Reeo alhaisten puolella oli huolissaan, etteivät ylhäiset olleet kylmissään pitkäksi venähtäneessä esityksessä.

Onnistuneen päivätehtävän jälkeen kumpikin puoli talosta pääsi lämmittelemään sisätiloihin ja valmistautumaan iltatoimiin.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.