Nabaz, Tuula, Mia ja Milena ovat vielä häätöuhan alla - Salla ja Sofia pääsivät turvaan lauantaina

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.

Big Brotherin 11. häätöäänestyksen toinen vaihe saatiin päätökseen lauantai-iltana, kun Sofia ja Salla pääsivät turvaan häädöltä. Häätöäänestyksessä ovat mukana vielä Nabaz, Tuula, Mia ja Milena, joista yksi häädetään talosta sunnuntaina.

Asukkaista pelastettiin turvaan keskiviikkona jo Heidi, Laura ja Miikka ja he saivat lauantaina seuraa ensi viikolle varmasti jatkavista asukkaista Sofiasta ja Sallasta. He olivat 11. häätöäänestyksen toisen vaiheen kaksi eniten ääniä saanutta asukasta, joiden ei tarvitse enää jännittää omasta puolestaan. Reeo on ollut turvassa koko viikon saatuaan koskemattomuuden maanantaina BB-talon päällikkönä.

Häätöäänestyksen toisessa vaiheessa eniten ääniä keräsi Sofia saaden 24,1 % annetuista äänistä ja toisena turvaan pääsi Salla 22,1 %:n ääniosuudella. Ensimmäisenä häätöäänestykseen jäi Nabaz vain 0,1 prosenttiyksikön erolla Sallaan. Häätöäänestyksessä viimeisenä oli Tuula reilun seitsemän prosentin ääniosuudella.

Tieto turvaan päässeistä kerrotaan asukkaille vasta sunnuntaina häätölähetyksen alussa. He joutuvat siis elämään epätietoisuudessa, että kaksi lisää on päässyt turvaan. Eivät he toki tiedä sitäkään, että kaksi on ylipäänsä päästettyä tänään turvaan, vaikka sitä on spekuloitu.

Paikastaan BB-talossa joutuvat jännittämään Nabaz, Tuula, Mia ja Milena, jotka jatkavat häätöäänestyksessä sunnuntaihin saakka. Sunnuntain häätölähetyksessä yksi neljästä häädetään ulos talosta kahdeksannen viikon päätteeksi.

Häätöäänestyksen viimeinen vaihe on käynnissä ja kaikki neljä asukasta säilyttävät yhä tähän mennessä kerätyt äänet. Vähiten ääniä saanut asukas jättää talon huomenna.

Häätöäänestyksen toisen vaiheen tulokset la 29.10.2022:

Sofia     24,1 % (turvaan)
Salla 22,1 % (turvaan)

Nabaz 22,0 %
Mia 15,0 %
Milena 9,4 %
Tuula 7,4 %

Äänestysohjeet BB-nettisivuilla

Lue myös:
Vain päällikkö on turvassa kahdeksannella viikolla, muut asukkaat häätöäänestykseen (24.10.2022)
Päällikkökisassa pudotettiin päällikköehdokkaita - Reeo sai ainoana suojan häädöltä (24.10.2022)
Yhdestoista häätöäänestys käynnistyi - Yhdeksän asukasta häätöuhan alla (24.10.2022)
Heidi, Laura ja Miikka pääsivät turvaan keskiviikkona - Kuusi asukasta jatkaa häätöäänestyksessä (26.10.2022)

Artikkelia on päivitetty 30.10.2022 kello 00.46: Lisätty häätöäänestyksen toisen vaiheen tulokset.



Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.